Ett hundfoder som passar din fyrbente vän

Det är inte enkelt att välja rätt hundfoder till en hund som vill äta kungligt varenda dag. Efter många olika försök, så har man äntligen funnit ett hundfoder.

Dagen man skaffade valp, så räknade man inte med att man skulle få den vildaste, jobbigaste men mest fantastiska lilla hund man kunde skaffa. Om man blir gråhårig i förtid, då har man iallafall något att skylla på. Tanken på att ha Sonny som sällskapshund, den har man fått släppa.

Han har så snällt fått dra upp matte på benen och träna betydligt mer än vad som var tänkt. De dagarna man tänkte att man skulle sitta framför en film med en massa gos och kel, bestod istället av träning. En energisk hund, en glad och sprallig hund och ett bra hundfoder, då har man en frisk hund.

Hundfoder med bra energi i

Trots alla de grå håren som Sonny lyckas ge en, så ångrar man inte en dag att man skaffade honom. Som golden retriever kan man tänka sig att han skulle äta allting, men det gjorde han inte. Efter att ha testat en massa olika foder, så hittade man äntligen ett hundfoder som Sonny älskade.

Ett foder av bra kvalité och med tillräckligt med energi i. Dessutom smakar det uppenbarligen bra, inte för att man själv testat, men enligt Sonny iallafall. Med ett bra foder som funkar för Sonny, så kommer han klara av det hektiska liv han vill ha och få äta gott när det är matdags.

1 Oct 2022