Mäklare hjälper många olika klienter i Gävle

Det är inte bara villor och lägenheter som mäklare i Gävle kan hjälpa till att förmedla. De kan även hjälpa den som letar efter ett företag att ta över.

Anna och hennes sambo Richard var båda bagare och hade alltid längtat efter att starta ett eget bageri. Nu hade de bestämt sig för att göra slag i saken och leta reda på en lokal som passade dem och deras verksamhet. Samtidigt var de sugna på att byta miljö och kunde tänka sig att flytta till Gävle.

Nu satt de på ett tåg till Gävle för att se om mäklaren kunde erbjuda dem något som kändes intressant. Paret var på det klara med hur mycket de kunde spendera. Det var viktigt att tänka på att de måste investera i köksmaskiner, frysar och andra saker som de inte kunde vara utan.

En magisk mäklare

Mäklaren, som visade sig heta Gina, satt redan på kaféet där de stämt möte. Anna gick fram till disken för att handla något till dem medan Richard satte sig och började prata. Hon har en perfekt lokal för oss, säger Richard ivrigt, och efter en kvart beger de sig till objektet.

Lokalen låg väldigt centralt och Gina såg ivrig ut. När de kom in förstod de varför. Det var ett gammalt kafé. De förra ägarna hade lämnat kvar flera maskiner som de kunde ta över om de ville. Paret var helt mållösa. Det här var mer än de någonsin kunde ha hoppats på. Lokalen krävde inte allt för omfattande renovering. De sa ja med det samma. Det kändes som om de kommit hem. Ta första steget med att kontakta en mäklare här: mäklareigävle.se

27 Jul 2022