Med catering fixas minglet i Gävle

Högskolan i Gävle anlitade catering för mingelfesten. Genom finurlig servering på olika bord blev det god rotation på folket och många kontakter kunde knytas.

Högskolan i Gävle anordnade ett event med föreläsningar och workshops. Det hade kommit gäster från andra högskolor och universitet i hela Norden. För att främja det sociala samspelet och göra det enklare att prata med många olika människor, hade det bestämts att man skulle satsa på mingel den avslutande kvällen.

Självklart använde man sig av catering i Gävle. De erbjöd läckra och eleganta små kanapéer och munsbitar som passade perfekt på sammankomsten. Där fanns till exempel små bitar surdegstoast med kantarellröra, örtmarinerade champinjoner, samt olika varianter av snittar och tunnbrödsrullar.

Catering med lyckat koncept

Cateringpersonalen hade gjort ett fantastiskt jobb med att tillaga alla smårätterna. För att öka chanserna att folk verkligen skulle mingla hade de lagt upp några olika typer av munsbitar på samma fat. På andra fat låg det andra sorter. Faten hade sedan ställts ut på de många ståborden i lokalen. Där kunde gästerna själva plocka till sig av maten.

Om man ville testa alla varianter som fanns av de olika smårätterna var man tvungen att byta bord ett par gånger under kvällen. På så sätt hamnade man tillsammans med nya människor att prata med. Konceptet var verkligen lyckat och det var väldigt högt i tak under hela kvällen. Den ansvariga på cateringfirman tänkte att det här sättet att servera på mingelparty måste vi tipsa våra syskonrestauranger om.

23 Jul 2022