När man vill hyra lokal i Gävle

Som egen företagare kan det vara ensamt, men behöver inte vara så. Det upptäcker man om man vill hyra lokal i Gävle. Med flera företagare i byggnaden finns stor möjlighet till nya kontakter.

Daniel hade haft sin firma i ett år. Allt gick bra men han led av ensamheten det innebar. Att aldrig ha någon att fika med och bolla lite idéer gjorde att det ibland var svårt att komma till beslut i viktiga frågor.

Trots detta hade han inte deltagit i frukostmöten som arrangerades för företagare men nu fick det bli ändring. Det var det bästa beslutet han någonsin tagit. Där träffade han en gammal klasskompis som berättade vilken tur han haft när han letade lokal i Gävle.

Gävles bästa ställe att hyra lokal

Så kom det sig att Daniel redan nästa dag bokade ett möte med hyresvärden för företagshotellet kompisen hyrde in sig hos. Han visades runt och bestämde sig på fläcken. Han skulle få ett kontor för en person men kunde senare hyra ett större om behovet fanns.

Loungen var utformad för att ge ett professionellt intryck och skulle ge ett bra första intryck hos klienterna när de kom på besök.

Företag med olika inriktningar i samma hus gjorde en fin grund för potentiella samarbetspartners i framtiden. Men bäst av allt tyckte Daniel ändå var att höra röster från angränsande rum. Han såg dessutom fram emot fikastunder med intressanta samtal.

Önskar man hyra kontorstjänster var även det möjligt. Slippa bokföring, tänkte Daniel och log åt tanken.

27 Jul 2021